BELOWZERO HUSKYTOURS

Är ett litet företag som säljer naturguidningar i den svenska taigan. Med hjälp av ett av världens äldsta transportmedel, nämnligen hundspann.

Företaget ägs av Nicklas Nilsson. Som tillsammans med Josefine Nilsson har en Siberianhusky Kennel med närmare 20 Siberian huskies.

namnlöst (1 av 1).jpg

Nicklas Nilsson

Uppväxt i Rättvik som bosatt sig i Klockarnäs Enviken.

Jag har alltid haft ett intresse för just Siberian husky. Ett intresse som blev verklighet efter att jag träffat Josefine. Då hon uppmana mig att skaffa en husky, vilket jag gjorde. Min första hund, en hane Hunter. Som skulle komma bli den första byggstenen i vad som idag är en Kennel med vildmarks upplevelser.

FullSizeRender.jpg

Josefine Nilsson

Uppväxt i Klockarnäs och blev kvar på samma släktgård när vi bestämde oss för att ta över den. Det blev ett perfekt läge för oss att kunna skaffa fler Siberian huskys och starta våran kennel Below Zero husky kennel. 

Mitt intresse för Siberian husky startade när jag träffade Nicklas. Det dröjde inte lång tid efter han köpte Hunter som jag köpte min första hund Yssa. De två tillsammans blev starten av våran kennel. 

Jag har alltid haft intresse för djur och natur, i dagsläget driver jag ett mindre lantbruk och jobbar som florist.