KÖR KICKBIKE BAKOM SIBERIAN HUSKY Upplev ett äventyr  Kör kickbike med draghjälp av en av våra livfulla siberian huskies. Kom till vårt huskycamp och träffa alla glada och ivriga slädhundar. Som bara väntar på att få dra dig genom skogen. På grusvägar in på gamla körvägar och stigar. Det är ett spännande äventyr där du får bli ett team med en av våra hundar. Före er kör en guide också med kickbike och guidar er genom skogen.  Turen är ca 5 km  BOKA   Pris: 450;-/pers   Max antal 7 personer. Denna tur körs april-juni och sep-nov   Ingår i priset Lån av kickbike, hjälm och 1-2 hundar med tillhörande utrustning. Guide som kör före och inträde huskycamp.  Bra att tänka på  Använd oömma kläder och skor.

KÖR KICKBIKE BAKOM SIBERIAN HUSKY

Upplev ett äventyr

Kör kickbike med draghjälp av en av våra livfulla siberian huskies.

Kom till vårt huskycamp och träffa alla glada och ivriga slädhundar. Som bara väntar på att få dra dig genom skogen. På grusvägar in på gamla körvägar och stigar. Det är ett spännande äventyr där du får bli ett team med en av våra hundar. Före er kör en guide också med kickbike och guidar er genom skogen.

Turen är ca 5 km

BOKA

Pris: 450;-/pers

Max antal 7 personer. Denna tur körs april-juni och sep-nov

Ingår i priset

Lån av kickbike, hjälm och 1-2 hundar med tillhörande utrustning.

Guide som kör före och inträde huskycamp.

Bra att tänka på

Använd oömma kläder och skor.

ÅKA HUSKYVAGN   Ta med familjen ut på en tur i den fria svenska naturen. Åk med på en huskyvagn som dras av ett gäng glada siberian huskys. Kom till vårt huskycamp och träffa alla slädhundarna. Som ivrigt väntar på att få dra er ut i naturen. De vill gärna gosa och kela efter dom fått dragit er med på en tur i skogen. Med en guide som styr. Turen är ca 3 km Denna tur körs april-juni och sep-nov  BOKA   Pris 750:- /pers  ½ för barn under 12  Max antal 4-5 pers   Ingår i priset 1 sitt plats på vagn, Guide och inträde huskycamp  Använd oömma kläder och skor

ÅKA HUSKYVAGN

Ta med familjen ut på en tur i den fria svenska naturen. Åk med på en huskyvagn som dras av ett gäng glada siberian huskys.

Kom till vårt huskycamp och träffa alla slädhundarna. Som ivrigt väntar på att få dra er ut i naturen. De vill gärna gosa och kela efter dom fått dragit er med på en tur i skogen. Med en guide som styr.

Turen är ca 3 km

Denna tur körs april-juni och sep-nov

BOKA

Pris 750:- /pers

½ för barn under 12

Max antal 4-5 pers

Ingår i priset

1 sitt plats på vagn, Guide och inträde huskycamp

Använd oömma kläder och skor

FÄBOD VANDRA Med Siberian husky  Färden börjar Morgon i Enviken, rånnan stiger över den stora sjö som ligger nedanför vår gård. Slädhundarna väntar på att få leda vandrarna ut i den fria svenska naturen. Vi går efter Sommarvägen. En led från gården upp till en gammal fäbodstuga belägen djupt inne i skogen ovanför en myr och nära en sjö. Leden tar oss även över Faluns högsta punkt. Där finns ett utkikstorn och en slog bod som vi kan göra en lunch vid. Vandringen till fäbodstugan bjuder på många olika miljöer. Trollskog till ungskog över myrar och längs med sjöar uppför berg och ner i dalar. Tillsammans spenderar vi natten i stugan. Stugan är från 1865 och har ingen el eller rinnande vatten.  Ny dag nya mål När morgonen gryr ligger daggen kvar på gräset och lika så disen över myrarna. Morgonsolens strålar börjar leta sig fram igenom trädtopparna som omgiver stugan. Hundarnas andetag syns i den friska svala skogsluften. Vi packar våra ryggsäckar och beger oss iväg på en vandring. Tillsammans möter vi dagen i skogslandskapet som dalarna och Falun har att erbjuda. Vi går med eller utan hund mot ett bestämt mål. Men utforskar vad vi vill på vägen dit. Har vi tur finns det bär och svamp som vi kan plocka på vår färd längs med leden. Vandringen är ca 40km  BOKA   Pris 1695:- /pers  Ingår i priset Inträde Huskycamp, Guide, Middag, Frukost, En natt i stuga Bra att tänka på ta med egen lunch/snacks

FÄBOD VANDRA

Med Siberian husky

Färden börjar

Morgon i Enviken, rånnan stiger över den stora sjö som ligger nedanför vår gård. Slädhundarna väntar på att få leda vandrarna ut i den fria svenska naturen. Vi går efter Sommarvägen. En led från gården upp till en gammal fäbodstuga belägen djupt inne i skogen ovanför en myr och nära en sjö. Leden tar oss även över Faluns högsta punkt. Där finns ett utkikstorn och en slog bod som vi kan göra en lunch vid. Vandringen till fäbodstugan bjuder på många olika miljöer. Trollskog till ungskog över myrar och längs med sjöar uppför berg och ner i dalar. Tillsammans spenderar vi natten i stugan. Stugan är från 1865 och har ingen el eller rinnande vatten.

Ny dag nya mål

När morgonen gryr ligger daggen kvar på gräset och lika så disen över myrarna. Morgonsolens strålar börjar leta sig fram igenom trädtopparna som omgiver stugan. Hundarnas andetag syns i den friska svala skogsluften. Vi packar våra ryggsäckar och beger oss iväg på en vandring. Tillsammans möter vi dagen i skogslandskapet som dalarna och Falun har att erbjuda. Vi går med eller utan hund mot ett bestämt mål. Men utforskar vad vi vill på vägen dit. Har vi tur finns det bär och svamp som vi kan plocka på vår färd längs med leden.

Vandringen är ca 40km

BOKA

Pris 1695:- /pers

Ingår i priset

Inträde Huskycamp, Guide, Middag, Frukost, En natt i stuga

Bra att tänka på ta med egen lunch/snacks